Hedevikens Snöskoterklubb

Senaste uppdateringar från Hedevikens Snöskoterklubb hittar du på Facebook!

Nytt snöskoterår vintern 2020

Hedevikens snöskoterklubb gör ett fantastiskt arbete med skoterlederna i området. De behöver allt stöd de kan få. Gå med som medlem du också. Är du tillfällig snöskotergäst? Lös ledbevis. Ladda hem årets information från HSSK med all info du behöver.

 

Bli medlem

Swisha ditt stöd till Hedevikens Snöskoterklubb

Välkomna till ett nytt skoterår 2019! Nu är vi igång med ledprepareringen, och har fått en bra grund för kommande snöfall. Alla leder är farbara i nuläget (3 jan), men det sticker upp en del stubbar och stenar här och var, så kör med omdöme.

Till detta år har vi blivit nödgade att höja medlemsavgiften, för att täcka våra löpande utgifter (se bilden nedan). Trots att vi är en ganska liten förening, har vi 4 klubbskotrar och ledsladdar, som kräver sitt vad gäller drivmedel och reparationer (år 2018 gick det åt strax över 1500 liter bensin till klubbskotrarna). Det är tack vare detta, och det stora idéella arbete som klubbmedlemmar lägger ner på ledpreparering, som vi lyckas hålla så pass bra leder i Hedevikens Skoterklubbs område.

Vi uppskattar stort alla bidrag till föreningen, såväl medlemsavgift såsom ledbevis. Vi ser gärna att ni löser ett ledbevis för varje skoter ni nyttjar på våra leder. Tipsa gärna vänner och bekanta som är uppe och åker tillfälligtvis om att de kan lösa ledbevis, eller lämna frivilliga ledbidrag (Swish 123 691 8924).

Under 2019 kommer vi också ordna ett lotteri med en släpvagn som högsta vinst. Håll utkik på vår FB-sida om detta. Vi kommer sälja lotter i byn på diverse arrangemang, såsom Kvarndagen. Lotter kommer även gå att köpa på distans.

Väl mött på lederna!Lämna ett svar