Hedevikens IF

Verksamhetsberättelse Hedevikens IF 2019[6]

För aktuell information från Hedevikens IF  se Facebook

Hedevikens IF sökte 200000:- i bygdemedel för att det var takläckage och att det blivit vattenskada främst inne på toaletterna. Vi fick dessa pengar och anställde då Stig Kihlberg som höll i takbytet. Det lades nytt tak på ena delen med ett antal personer som ställde upp ideellt samt bytte isolering.
Tack alla ni som ställt upp för IF och byn.
Vi har åter igen sökt bygdemedel för att fortsätta renoveringen av vattenskadan inomhus. Besked  om vi får pengarna kommer i vår.

Medlemskap i Hedevikens IF går att lösa genom att betala in för familj, 250 kr eller enskild, 150 kr till Bankgiro 627-8329. Kom ihåg att lämna ett meddelande på inbetalningen med namn på den som medlemskapet gäller.

Styrelsen 2020
Ordförande: Emma Ärfström
Ord ledamöter: Ulf Eriksson, Anna Nilsson, Ronja Revelj, Eva Romppala
Suppleanter: Vakant
Valberedning: Kalle Larsson, Örjan Grym
Revisor: Hans Svensson
Kassör utom styrelsen: Stina Hedengran

Ps! Nu är vi registrerade till Gräsroten på Svenska Spel. Hjälp oss genom att ansluta Hedevikens IF på ert svenska spel konto. /Ds

Verksamhetsberättelse Hedevikens IF 2017[2]
Bli medlem i Hedevikens IF och stötta vår anrika förening, aktivt eller passivt bestämmer du!

Årsavgift 2018
Familj: 250 kr
Enskild: 150 kr
Betalas till Bankgiro 627-8329

IOGT- lokalen  hyrs ut till såväl privatpersoner som föreningar. Hyreskostnaden 1000:-/dygn de första två dygnen och vid hyra minst tre dygn 750:-/dygn. Bokas genom Per Myhr, 070-3764479

Inomhus, på IOGT-lokalen: Skogsjudo (grapling) torsdagar, Bågskytte tisdagar, Pingis (nytt bord inköpt) vid intresse, träningspass.

Träningsredskap tex hantlar,

Kontakta Per Myhr, Håkan Grym, Jon Långström, Emma Olsson, Peter Myhr eller Stina Hedengran om du/ni som medlem  vill låna lokalen för aktivitet. Lämna lokalen i det skick den var när du/ni kom in (städning, ordning etc).

Verksamheten 2017: Verksamhetsberättelse Hedevikens IF 2017[2]

Verksamhet 2015: Som vanligt hade HIF huvudansvaret för metartävlingarna i juli och arrangerade dessutom en av dem. Fram på höstkanten deltog också ett gäng från idrottsföreningen i Älvstädar-SM genom att under några timmar plocka skräp efter Ljusnan i Hede, en insats som gav 10000:- till föreningens kassa, ett tillskott som gott och väl räckte till att täcka kostnaden för fiberindragning i gt-lokalen. Idrottsföreningen har även, med hjälp av inkomsten från metartävlingarna, varit med och finansierat en ny ljudanläggning, som redan flera gånger har kommit väl till pass. Dessutom har HIF tillsammans med andra föreningar i byn under året införskaffat en hjärtstartare.

Hedevikens IF är som så många andra föreningar helt beroende av ideella insatser för att verksamheten ska kunna hållas i gång. Ett stort tack till alla som på ett eller annat hjälpt till under året!

År 2015 har styrelsen, som bestod av Per Myhr, Håkan Grym, Marie Persson och Björn Eriksson, haft en handfull officiella möten. Kassör utanför styrelsen var Kristina Hedengran. Hon var även tillsammans med Per-Erik Persson styrelsesuppleant.

Slutligen kan noteras att år 2015 betalade 33 familjer och 23 enskilda in medlemsavgift till idrottsföreningen, vilket faktiskt innebär ett avbrott i de senaste årens vikande trend.

Fotbollslaget, det blåvita Hedevikens IF, anno da zu mal
Fotbollslaget, det blåvita Hedevikens IF, anno dazumal

Lämna ett svar